وارثین

مرکز تولید و توزیع محصولات جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی

وارثین

مرکز تولید و توزیع محصولات جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی

کتاب "لاف عشق" کاری از بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام در وارثین دزفول

باسلام

کتاب « لاف عشق» - نوشته ی  محمد جبارپور ، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام -  به زبانی ساده به سبک جدید ولایت مداری!  پرداخته و در تلاش است تا با تبین  نسبت ما با ولایت، تصویر دقیق تری از جایگاه ولایت  در زمان حاضر را ترسیم نماید...

  کتاب «لاف عشق» در 4بخش با عناوین «قرارمان این نبود»، «سبک زندگی ولایی»، «شکواییه شکر» و «توهم معنویت و خاکی بودن!» سعی کرده با آسیب شناسی محیط های مذهبی و آرمانی، فعالان فرهنگی بپردازد.

کتاب لاف عشق که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) منتشر شده است دارای ۴۵ صفحه و چهار بخش می‌باشد که تاکنون موفق به چهار بار تجدید چاپ شده است و مورد استقبال دانشجویان، تشکل های دانشجویی و فعالان فرهنگی واقع شده است.

کتاب «لاف عشق» در چهار بخش با عناوین «قرارمان این نبود»، «سبک زندگی ولایی»، «شکواییه شکر» و «توهم معنویت و خاکی بودن!» سعی کرده با آسیب شناسی محیط های مذهبی و آرمانی، فعالان فرهنگی را با برخی موانع و مشکلات موجود در عرصه انقلاب اسلامی آشنا کرده و آنها را از افتادن در دام چالش ها و انحرافات این مسیر بر حذر دارد.

در بخشی از این کتاب که نگارنده تلاش کرده است تجربیات سالهای دانشجویی خود را در تشکیلات اسلامی و انقلابی در اختیار مخاطبان قرار دهد آمده است:

قرار ما این نبود که هیات بزنیم، باور کنید قرار ما این نبود که بسیج دانشجویی و یا سایر تشکل‌های ارزشی را فعال کنیم، قرار ما این نبود که خود را مشغول کارهایی کنیم که دلمان می‌خواهد. قرارمان رفتن به دیدار شهدا نیز نبود؛ نه اینکه این‌ها اعمال بدی باشند؛ نه خیر؛ اتفاقا همه‌شان نورانی هستند، و اصلا زمانی که فهمیدم قرار ما این چیزهای نورانی نبود تازه فهمیدم حجب نورانی یعنی چه! حجاب نورانی جنسش از نور است. یعنی وقتی به خود عمل می‌نگری عیب و ایرادی در آن نمی‌یابی، اما شگفتی اینجاست که وقتی این راه‌ها، اقامت‌گاه و مقصد می‌شوند مشکل ساز نیز می‌شوند، همه مشکل ما این است که راه را اقامت‌گاه کردیم! اقامتگاهی که در آن کارهای کلیشه‌ای انجام می‌دهیم.

در بخش دیگری که به شاخصه ها و موانع سبک زندگی ولایی پرداخته شده است میخوانید: «مدل مطلوب زندگی، زیستنی است بر مبنا و محور ولایت، که نام آن را «سبک زندگی ولایی» می‌گذاریم. این مدل زندگی توأم با سختی و دربه دری! است. فرد در این مدل زندگی به دنبال محقق شدن منویات ولایت می‌باشد. و از همه چیز خود برای انجام آن می‌گذرد چون اصل زندگی و محور زندگی او را ولایت تشکیل داده است.»

کتاب لاف عشق اثر محمد جبارپور با موضوع سبک زندگی ولایی به چاپ چهارم رسید.

بخشی دیگر از کتاب(نکته ی ظریفی دارد)

این بار فرمانده خودش به شناسایی رفته بود. بعد از برگشت و استقرار در جایگاه خودش با بی سیم به نیروهای توپ خانه دستور داد تا آن گرایِ مشخصِ شناسایی شده را بزنند. چون جوابی از توپ خانه نیامد فرمانده مجبور شد از جایگاه خودش به عقب جبهه و محل استقرار توپ خانه چی ها بیاید با کمال تعجب دید که این جماعت در خط مقدم جبهه خواب تشریف دارند! شروع به بیدار کردن افراد کرد و افراد با چشمان از خواب بالا آمده! با محبت! به فرمانده نگاه می کردند. فرمانده مجدد گرای دشمن را به آن ها گفت. بچه ها که تازه از خواب بیدار شدند البته آن هم در ظاهر بود! شروع کردند به ابراز محبت به فرمانده خود. فرمانده نیز..

شایان ذکر است با زحمت دوست گرامی آقای احسان حسام فر و همکاری جناب آقای امینی کتب انتشارات دانشگاه امام از این پس در فروشگاه مرکز فرهنگی وارثین عرضه می شوند.

که در فرصت های بعدی برخی از این کتب به حضورتان معرفی خواهند شد.

جهت تهیه این کتاب می توانید به:

دزفول، خیابان امام خمینی شمالی- بالاتر از سبزقبا، کوچه شهدا، روبروی مسجد لب خندق(یا تماس با شماره تلفن های: 06142254556و09168230974)مراجعه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد