وارثین

مرکز تولید و توزیع محصولات جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی

وارثین

مرکز تولید و توزیع محصولات جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی

علم اینجاست...

سلام

سرعت مطالب ارائه شده از سوی رهبری به شدت بالاست و فرصت تبیینش محدود لطفا اگه مطالب اینطوری که کسی این قدر دقیق و ناظر به حال تبیین کرده باشه سخنان رهبریو لینک(آدرس) بدید تا بزنیم توی تارنما...

این مطلبو نوش کنید...

پیام شفاهی به تشکل‌های دانشجویی انقلابی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی شفاهی به تشکل‌های دانشجویی انقلابی، با بیان اینکه عرصه جنگ نرم «بصیرتی عمارگونه» و «استقامتی مالک اشتروار» می‌طلبد، خطاب به افسران جوان جنگ نرم تأکید کردند: برای رویارویی با نظام سلطه، تمام ظرفیت‌های خودتان را بکار گیرید و در این مسیر به وعده‌های خداوند اطمینان داشته باشید. متن پیام شفاهی رهبر معظم انقلاب که صبح امروز (چهارشنبه) توسط حجت الاسلام و المسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در نشست سراسری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل(۱) قرائت شد، به شرح زیر است:

سلام مرا به فرزندان انقلابی‌ام برسانید و از تلاشهای جهادگونه‌ی آنان در ترویج و پاسداری از آرمانها‌ی امام و انقلاب تشکّر کنید و چند نکته را به آنان یادآوری کنید:
۱) در کنار تحصیل علم و دانش، از فرصت جوانی برای تهذیب نفس و انس با خدا و آشنایی عمیق با معارف قرآن و اهل‌بیت (علیهم‌‌السّلام) بهره ببرید.
۲) شما افسران جوان جنگ نرم هستید و عرصه‌ی جنگ نرم، بصیرتی عمّارگونه و استقامتی مالک‌اشتروار میطلبد؛ با تمام وجود، خود را برای این عرصه آماده کنید.
۳)نظام سلطه را با تمام ابعاد و لایه‌هایش بشناسید و اهداف و راهبردهای واقعی آن را تحلیل کنید و برای رویارویی با آن، تمام ظرفیّتهای خودتان را به‌کار گیرید و در این مسیر به وعده‌های خداوند اطمینان داشته باشید.
۴)تشکیلات میتواند معبد باشد، ولی مبادا تبدیل به معبود گردد؛ اصول و ارز‌شهای عقیدتی و معنوی خودتان را در قالب تشکیلات حفظ، و بر صمیمیّت و همدلی بین اعضا تأکید کنید.
۵)افقهای روشنی در مقابل شما جوانان قرار دارد، این کشور و انقلاب با دست پرتوان شما آینده‌ای امیدبخش در پیشِ‌رو خواهد داشت؛ بر تلاشهای خود بیفزایید و برای رسیدن به قلّه‌های پیشرفت و تعالی از همدیگر سبقت بگیرید.
 

۱) شورای مرکزی اتّحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، در نامه‌ای از رهبر انقلاب اسلامی درخواست کرده بود که پیامی برای همایش این انجمن که در مشهد برگزار می‌شود، صادر فرمایند.

به دقت متن بالا رو بخونید...

سپس این متنو بخونید

علامه مصباح یزدی در پاسخ به دانشجویان برای تببین وِیژگی‏‎های مالک اشتر/
مالک بودن یعنی تشخیص خدعه بودن قرآنی که بر سر نیزه معاویه است/مالک ازعمل به‌فرامین فراتر رفته و به منویات و خواست ولی عمل می‏‎کرد

گروه سیاسی - رجانیوز: پنچشنبه گذشته، جمعی از اعضای شورا و فعالان دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان در دیدار صمیمی با آیت الله مصباح یزدی، ضمن تقدیر از این عالم زمان شناس، سوالاتی را پیرامون تشریح پیام رهبر انقلاب به تشکل‏‎های دانشجویی و تبیین ویژگی‎های مالک اشتر به  عنوان الگوی مد نظر رهبر انقلاب برای فعالیت سیاسی و اجتماعی دانشجویان در دوره فعلی مطرح کردند.

1 57

به گزارش رجانیوز، نماینده دانشجویان حاضر با قرائت متنی در تجلیل از علامه مصباح یزدی عنوان کرد: تجلیل می‌کنیم از بزرگ مردی مبارز، مومن و عامل که چه در دوران مبارزات انقلابی و اثبات حقانیت مبانی انقلاب اسلامی و چه در دوران استقرار حکومت اسلامی، استقامت کرد و در مقابل انحرافات بعدی از اصول انقلاب ذره‌ای کم نگذاشت و از چیزی جز خداوند نترسید. نه از هیمنه پوشالی استکبار و نه از فشارها و توهین‌های بدخواهان و حسودان - نمونه‌ی بارز و عملی از پیروی از خط امام و خط رهبری - الگوی ملموس و عالی از عمل، وظایف و تکالیف انقلابی بدون مصلحت اندیشی‌های غیرانقلابی - مثال در دسترس از بصیرت عمارگونه و استقامت مالک اشتروار برای بیداری دانشجویان و تشکل های دانشجویی انقلابی.

در این دیدار صمیمانه که در پنجمین مجمع نمایندگان اتحادیه‌ی جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور با موضوع تبیین منشور 5 ماده‌ای بیداری دانشجویی در دهه‌ی چهارم انقلاب اسلامی با حضور دانشجویان از 50 دانشگاه کشور برگزارگردید، از آیت‌الله مصباح یزدی درخواست شد تا به تبیین شخصیت و جایگاه مالک اشتر در دوران حکومت امیرالمومنین علیه السلام بپردازند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) نیز با تقدیر از حضور این دانشجویان اظهار کرد: یکی از برکات رهبر معظم انقلاب اهتمامی است که ایشان به نسل آینده و رشد معنوی و فکری این افراد دارند و در واقع آینده کشور و انقلاب به این امر بستگی دارد. به پیشگاه خداوند شکرگزار هستم که به برکت خون شهدا و رهبری امام و مقام معظم رهبری جوانان در سطح بالای بینش، اخلاص و فداکاری هستند و براساس فرمایش رهبری این جوانان نه تنها از جوانان ابتدای انقلاب کمتر نیستند بلکه از آنها پیشی گرفتند.در فرمایش رهبری به شما دانشجویان این نکته اشاره شده که شما سربازانی مانند بصیرت عمار و استقامت مالک اشتر باشید.

وی تصریح کرد:‌ عمار از جمله افرادی بود که همه حرکات پیامبر اکرم(ص) را زیر نظر داشت و سعی می‌کرد به همان اعمال و رفتار به طور عمیق و دقیق عمل کند.

4 43

علامه مصباح‌یزدی عنوان داشت: امروز در برخی از تحلیل‌های سیاست‌مداران این امر وجود دارد که گناه خود را به گردن دیگران می‌اندازند. در هیچ حالتی نباید شانه از بار مسئولیت خارج کنیم و حتی در مواردی که احساس می‌‌شود که حضور وی نقشی در پیروی از حق دارد، نباید از تکلیف خودداری کند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد: مالک اشتر فردی بود که نقش موثری در پیروی از امیرمومنان(ع) ایفا کرد ولی به طور حقیقی هنوز ویژگی‌های وی شناخته نشده و یکی از غربت‌های وی محسوب می‌شود. علامه حلی در کتاب رجال خود به نقل از امیرالمومنین علیه السلام ذکر کرده که منزلت مالک اشتر نسبت به من مانند منزلت من نسبت به پیامبر اکرم(ص) است بنابراین این امر از امتیازات شخصیت مالک اشتر است.

علامه مصباح‌یزدی خاطرنشان کرد: برخی از دانشجویان در دوران کنونی به صورت نمادین پایشان را جای پای کسی می‌گذارند که فکر می‌کنند راهش درست است و البته این کار نمادین است. کسانی هستند که رهبر را برای اینکه جا پای رهبر بگذارند قبول دارند و برخی از افراد به درجاتی می‌رسند که تشخیص می‌دهند که پیامبر و امام معصوم از طرف خداست و در همه حرکات و صفات از او تقلید می‌کنند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: سید حسن نصر الله در بیانی می‌گوید فکر نکنید که حزب الله لبنان منتظر است تا آیت‌الله خامنه‌ای پیامی دهد، حزب الله در فکر است که آقا چه چیزی دوست دارد تا با تمام وجود خواسته ایشان را بپذیرد.

2 52

وی یادآور شد: مالک اشتر نیز پیروی کامل از امیرمومنان(ع) داشت و تمام وجودش را در اختیار این امام بزرگوار گذاشت که برای هر فردی این امر میسر نیست و حتی عمار نمی‌توانست مانند مالک اشتر باشد. مالک اشتر در زمینه شجاعت،‌ عبادت، تواضع و... یک نمونه و آینه تمام نما از شخصیت حضرت علی(ع) بود.

علامه مصباح یزدی خاطرنشان کرد: شجاعت مالک اشتر چنان بود که حتی دشمنان نیز از مالک اشتر می‌ترسیدند و حتی احدی را در میدان جنگ زنده نمی‌گذاشت. تواضع، فروتنی، بی‌اعتنایی به دنیا،‌ اخلاص،‌ شناخت دین و ارزش‌های دینی را از جمله ویژگی‌های دیگر مالک اشتر بود.

وی با اشاره به رجزهای مالک اشتر در میادین نبرد گفت: مالک اشتر در رجزهای خود افراد را به دفاع از دین خدا فرا می‌خواند و این طور طرز فکر سبب استقامت وی شده بود و محبوب‌ترین خلایق در پیشگاه خداوند کسانی هستند که استقامت می‌آفرینند.

علامه مصباح‌یزدی خاطرنشان کرد:‌ این باور خود به خود استقامت می‌آفریند و اینکه انسان مراقب باشد و تنها برای خدا بجنگد و در کنار عرب، ترک و ترکمن برای اسلام جنگ کند در ایجاد استقامت موثر است.

وی دشمن‌شناسی را از ویژگی‌های دیگر مالک اشتر ذکر کرد و افزود: مالک اشتر از کسانی بود که حرکت‌ها را تحلیل می‌کرد و مصادیق اسلامی را می‌سنجید.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: بصیرت از ویژگی‌های مالک اشتر بود و مقام معظم رهبری نیز روی آن تاکید دارند ولی ما هنوز به ذات این حرکت پی نبردیم و بر اساس وظیفه خود برای کسب بصیرت تلاش نکردیم و قدر آن را نمی‌دانیم.

وی ادامه داد:‌ در جنگ با معاویه عمر و عاص دستور داد قرآن سر نیزه ببرند و امیرمومنان(ع) در برابر این ادعا بیان کرد که من قرآن ناطق هستم و در این زمان مالک تنها به دستور ولی خود از میدان برگشت.

علامه مصباح‌یزدی یادآور شد: ایمان، تواضع، اخلاص و اطاعت از رهبر از ویژگی‌های شخصیتی مالک اشتر محسوب می‌شود بنابراین نباید فریب ادعاهای دشمنان را در زمینه پیشنهاد صلح خورد زیرا آنها هیچ‌گاه مصلحت شما را نمی‌خواهند.

وی عنوان داشت:‌ شگرد دشمنان این بود که قرآن را سر نیزه بردند ولی باید پشت صحنه را مشاهده کرد و فهمید که پشت صحنه چه صحبت‌هایی می‌کنند و چه قول‌هایی می‌دهند و در یک کلام بصیرت، ‌ایمان و تقوا را قبول کرد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: کیفیت را در نظر بگیرید زیرا در پایان نیز کسانی باقی می‌مانند که انگیزه اطاعت از خدا را داشته و پیرو خدا باشند و اطاعت از رهبری را که مورد رضایت امام زمان است همواره سرلوحه امور قرار می‌دهند.

چشماتو خوب بازکن با گوشاتو با...2

چشماتو خوب بازکن با گوشاتو با...2

هدف آنها این است که با این بهانه، فضای بین المللی را بر ضد ایران حفظ کنند و بر همین اساس بود که با طراحی جدید دولت برای مذاکره درخصوص موضوع هسته ای موافقت شد تا این جوّ جهانی شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل گرفته شود و حقیقت نیز برای افکار عمومی دنیا مشخص شود.


البته مذاکرات به این معنا نیست که جمهوری اسلامی ایران از حرکت علمی هسته ای خود کوتاه خواهد آمد.


پیشرفتها و دستاوردهای هسته ای که تا به امروز به دست آمده اند، در واقع بشارت و مژده ای برای ملت ایران است که می توانند راههای منتهی به قله های رفیع علم و فناوری را بپیمایند، بنابراین حرکت علمی هسته ای، به هیچ وجه نباید متوقف و یا حتی کُند شود.


هیچیک از دستاوردهای هسته ای کشور قابل تعطیل شدن نیست و کسی هم حق معامله برروی آنها را ندارد و کسی هم این کار را انجام نخواهد داد.


رهبر انقلاب اسلامی خطاب به متخصصان و دانشمندان هسته ای گفتند: راهی را که شما آغاز کرده اید باید با جدیت و قدرت تمام ادامه یابد زیرا کشور نیازمند پیشرفت در علم و فناوری بویژه فناوری هسته ای است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر حرکت علمی در فناوری هسته ای با قدرت و جدیت ادامه یابد، طیف متنوعی از فناوریها، با شتاب، بوجود خواهد آمد، بنابراین مطلقاً در زمینه حرکت علمی هسته ای، امکان توقف و یا کُند شدن وجود ندارد.

چشماتو خوب بازکن با گوشاتو با...

سلام

متاسفانه بدلایل مختلف به سخنان مقام معظّم رهبری در

دیدار مدیران، متخصصان و کارشناسان سازمان انرژی اتمی

کمتر توجه شد با توجه به اهمیت موضوع و ظرافت و دقیق بود مطالب بیان شده در چند نوبت به مرور این مطالب می پردازیم...

مهمترین فایده دانش هسته ای

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با تبریک بیستم فروردین ماه، روز ملی فناوری هسته ای، ثبت چنین روزی در تقویم رسمی کشور را نتیجه تلاشها و مجاهدتهای نیروهای متخصص و متعهدِ فعال در صنعت هسته ای کشور دانستند و با تجلیل از شهدای مجاهد و فداکار هسته ای، افزودند: اگرچه از دانش هسته ای برای تولید انرژی و همچنین در صنعت، بهداشت، کشاورزی، امنیت غذایی و تجارت استفاده می شود اما مهمترین فایده دانش هسته ای در کشور ما تقویت اعتماد به نفس ملی بود.

فناوری هسته ای چرا عامل اساسیی در رشد ملی است؟

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مهمترین شیوه های استعمار اعم از استعمار قدیم و استعمار فرانو، برای باوراندن سرنوشت تغییر ناپذیرِ زیر دست بودن و له شدن ملتهای تحت سلطه، خاطرنشان کردند: هر عاملی که بتواند این ترفند دشمن را باطل کند، عاملی اساسی برای رشد ملی و حرکت عظیم یک ملت خواهد بود.

به نام عشق

سلام

دلم برای مادر شهید صبور تنگ شده...

دلم واسه مادر شهید محمد شنبول...

دلم واسه مادر شهید پورموسوی

مادر شهید فرج اللهی

مادر شهید پوررکنی( می دونی چرا وقتی یادم میاد بغض می کنم و صدام می لرزه می دونی چرا؟ میخام اینو فریاد بزنم وقتی این شهید عزیزو توی اون ایام با اون شکوه تشییع کردیم خودم کنار مزار بودم دیدم و شنیدم مادر شهید می گفت دسستتون درد نکنه...)

مادر شهید عنبرسر

مادر شهید جعفر خادم

...

دلم داغ مادر شهیدیه که توی خونه ی پسرش زندگی می کنه و اون پسره اجازه نمیده بیان جوونا واسشون از شهید صحبت کنه...

دلم داغ اون مادر شهیدیه که به گلایه رفته بود یکی از مساجد و به بچه های مسجد گفته بود من دلم از بچه های این مسجد دلگیره هیچ سری به ما نمی زنن...

دلم داغه مادر شهیدیه که وقتی می رم شهیدآباد یا بهشت علی می بینم روپوش ویترین روی مزار شهیدشو نو نوار کرده عید واسش آذین بسته، کافیه یا هنوز بگم؟...

دلم داغ مادر شهیدیه که تنها میاد سر مزار عزیز دلش و درد دل می کنه و من می بینم که خودشو می پوشونه تا اشکشو نبینن...

نمی دونم چی میگه...

نمی دونم چی میگه...

نمی دونم چی میگه...

ولی می دونم یکی از گناهای بزرگی که واسش می گیرنم توی قیامت همینه بی اهمیتی به خانواده ی شهداس...

می دونی امروز چه روزیه؟

به تقویمت از سر عادت نگاهی کن روز...

تکریم مادران و همسران شهدا...

و تو چه می دانی مادر شهید یعنی چه...

این مطلبو در ستایش فیلم شیار143بخونید خیلی خیلی قشنگه...

از بس قشنگه دلم نیومد نخونده از این تارنما برید بخونیدش:

حبیب رحیم‌پور ازغدی- زنانگی لاهوتی است که ناسوت هیچ مردی بدان راه نمی‌یابد ولو هنرمند یگانه‌ای مانند نرگس آبیار این لاهوت را روایت کند.

پیش از این امیدوار بودم ذره‌ای از عواطف مادرم در فراق برادر شهیدم را درک کنم اما با دیدن شیار ۱۴۳ با اینکه بسیار به کرانه‌های عاطفی این «زن ستودنی» نزدیک شدم ولی یقین پیدا کردم معنای نگاه‌های ساکت مادرم که ناگفتنی‌های فراوانی دارد، برای‌ام قابل دریافت نیست!

باور کردم شوکت اینکه در فراق شهیدت گریه نمی‌کردی را هیچ‌گاه درک نمی‌کنم؛ شوکت گریه نکردن‌های‌ات در فراق فرزندی که گریه‌اش دل‌ات را ریش‌ریش می‌کرد و ذکرش دل‌ات را زنده می‌کند، گریه نکردی و نمی‌کنی تا نکند دیگران گمان برند پشیمانی و ناشکر!

هر بار که نام برادر شهیدم را به زبان آوردی صدای‌ات طنینی پیدا کرد که رشک بردم به وزن این صدای دل‌کش و دل‌ام کشید که‌ای کاش یک بار، تنها برای یک بار مرا نیز با این آهنگ، صدا بزنی اما غافل از اینکه برای هر مادری «فرزند» دل‌بر است ولی «فرزند شهید» دل‌بر‌تر! هر «فرزند» ی از مادرش دل می‌برد اما تنها «فرزندشهید» است که از مادرش دل می‌رباید و این نغمهٔ ملکوتی و بی‌بدیل تنها از گلوی مادر «شهید» به گوش می‌رسد نه از گلوی هر«مادر» ی و برای هر «فرزند» ی.

الفت (نقش مادر شهید) زنی پاریزی بود که ۱۵ سال در فراق شهیدش آرام و قرار نداشت. مادرم؛ فاطمه نیز زنی مشهدی است که ۳ سال (۱۳۶۸-۱۳۶۵) این تجربه را از سر گذرانده و منتظر پسر مفقودش بوده، پسری که در کربلای ۴ به شهادت رسید‌.

و چه‌قدر این دو زن شبیه همدیگرند: هر دویشان زن هستند. عاشق بودند. رویا داشتند. مادری کردند. پیر شدند. دل کندند. شهید دادند. رنج کشیدند. شکر کردند. ایمان داشتند. شک نکردند. مأمن بودند.

هر دو ستودنی و زیبای‌اند. هر دو در رنج «فقدان و فراق» ی که برای «هو» کشیدند، رشد کردند و دست‌نیافتنی شدند.

از نرگس آبیار و مریلا زارعی متشکرم که کاری کردند امروز مادرم را برای اولین بار دیدم!


مطلب بعدی از جناب سرهنگی است (که فرموده اند: درود بر سرهنگی ها و بهبودی ها): مرتضی سرهنگی: کتاب دا نشان داد صدام از مادران ایرانی شکست خورده است(متن کامل تر)

مطلب بعدی دغدغه ای مکرر است که چه را داریم از دست می دهیم...:حجت الاسلام شهیدی نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید طی سخنانی، خاطره‌ای از مقام معظم رهبری بیان کردند. وی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری در شروع کار من در بنیاد شهید سفارش کردند که فلانی حتما سعی کنید اسراری که در سینه‌های والدین شهداست را ضبط کنید قبل از اینکه این عزیزان از دست بروند.(متن کامل تر)

مطلب بعدی از نویسنده ی کتاب دا نه راوی اش+++

جزواتی برای همین منظور+++

روز 20فروردین

سلام

داشتم فکر می کردم کدوم یکی از مناسبت های این روزا رو انتخاب کنم خصوصا 20فروردینو واسه مطلب دادن به این فهرست نگاه کنید:

1- 20فروردین روز قطع رابطه سیاسی ایران امریکا در سال1359

2- 20فروردین روز اعلام خبر دست یابی کامل ایران به فناوری غنی سازی اورانیوم در سال 1385 روز ملی فناوری هسته ای

3- 20فروردین شهادت سعید یزدان پرست و سیدشهیدان اهل قلم سیدمرتضی آوینی در سال1372 روز هنر انقلاب اسلامی

 بعدش  این جمله ی امام خامنه ای به یاد رسید که:

بهار سال 1365 را - روزى که امام(ره) در بستر بیمارى بودند - فراموش نمى‌کنم. ایشان دچار ناراحتى قلبى شده بودند و تقریباً ده، پانزده روزى در بستر بیمارى بودند. در آن زمان من در تهران نبودم. آقاى حاج احمد آقا - آقازاده‌ى محترم ایشان (حفظه‌اللَّه‌وسلمه‌وایده)- به من تلفن کردند و گفتند سریعاً به آن‌جا بیایید؛ فهمیدم که براى امام(ره) مسأله‌یى رخ داده است. آناً حرکت کردم و پس از چند ساعت طى مسیر، خود را به تهران رساندم. اولین نفر از مسؤولان کشور بودم که شاید حدود ده ساعت پس از بروز حادثه، بالاى سر ایشان حاضر شدم. در آن وقت برادر عزیزمان جناب آقاى هاشمى در جبهه بودند و هیچ‌کس دیگر هم از این قضیه مطلع نبود.
روزهاى نگران‌کننده و سختى را گذراندیم. خدمت امام(ره) رفتم و هنگامى که نزدیک تخت ایشان رسیدم، منقلب شدم و نتوانستم خودم را نگهدارم و گریه کردم. ایشان تلطف فرمودند و با محبت نگاه کردند. بعد چند جمله گفتند که چون کوتاه بود، به ذهنم سپردم؛ بیرون آمدم و آنها را نوشتم. برادر عزیزمان آقاى صانعى هم در اتاق بودند. از ایشان کمک گرفتم، تا عین جملات امام(ره) را بازنویسى کنم.
در آن لحظه‌یى که امام(ره) ناراحتى قلبى پیدا کرده بودند، ما بشدت نگران بودیم. وقتى که من رسیدم، ایشان انتظار و آمادگى براى بروز احتمالى حادثه را داشتند. بنابراین، مهمترین حرفى که در ذهن ایشان بود، قاعدتاً مى‌باید در آن لحظه‌ى حساس به ما مى‌گفتند. ایشان گفتند: قوى باشید، احساس ضعف نکنید، به خدا متکى باشید، «اشدّاء على الکفّار رحماء بینهم»(81) باشید، و اگر با هم بودید، هیچ‌کس نمى‌تواند به شما آسیبى برساند. به نظر من، وصیت سى‌صفحه‌یى امام(ره) مى‌تواند در همین چند جمله خلاصه شود.بیانات در مراسم بیعت ائمه‌ى جمعه‌ى سراسر کشور ۱۳۶۸/۰۴/۱۲


نخ تسبیح اینجاست...

92/8/29...

نظام اسلامى با استکبار طرف است. از زمان ابراهیم خلیل و نوح پیغمبر و پیغمبران بزرگ و پیغمبر اسلام تا امروز هم همین بوده: جبههى حق در مقابل استکبار قرار داشته است. چرا؟ مقابلهى امروز نظام اسلامى با استکبار از چه رو است؟ چون استکبار با این خصوصیّاتى که گفتیم، قادر نیست نظام اسلامىاى مثل نظام جمهورى اسلامى ایران را تحمّل چون نظام جمهورى اسلامى اساساً در اعتراض به استکبار پدید آمده است؛کند.  انقلاب در اعتراض به استکبار و عوامل استکبار در ایران بهوجود آمد و بر این اساس تشکیل شد، رشد پیدا کرد، قوى شد، منطق استکبار را به چالش کشید. [استکبار] نمیتواند تحمّل کند،

92/8/12...

یک مسئله این است که دشمنى آمریکا با ملّت ایران و با جمهورى اسلامى اصلاً حول محور هسته‌اى نیست؛ این خطا است اگر خیال کنیم که دعواى آمریکا با ما سرِ قضیّه‌ى هسته‌اى است؛ نه، قضیّه‌ى هسته‌اى بهانه است؛ قبل از اینکه مسئله‌ى هسته‌اى مطرح باشد، همین دشمنى‌ها، همین مخالفتها از اوّل انقلاب بود؛ اگر یک روزى هم مسئله‌ى هسته‌اى حل شد - فرض کنید جمهورى اسلامى عقب‌نشینى کرد؛ همان‌که آنها میخواهند - خیال نکنید مسئله تمام خواهد شد؛ نه، ده بهانه‌ى دیگر را به‌تدریج پیش میکشند: چرا شما موشک دارید؟ چرا هواپیماى بدون سرنشین دارید؟ چرا با رژیم صهیونیستى بدید؟ چرا رژیم صهیونیستى را به رسمیّت نمى‌شناسید؟ چرا از مقاومت در منطقه‌ى به قول خودشان خاورمیانه حمایت میکنید؟ و چرا؟ و چرا؟ و چرا؟ مسئله این نیست که اینها سرِ قضیّه‌ى هسته‌اى با جمهورى اسلامى اختلاف پیدا کرده باشند؛ نه،

92/12/20...

 نکتهی سوم، تهدیدهای اقتصادی خارجی است. خب تحریمها از قبل بود، منتها این تحریمها از حدود زمستان سال ۹۰ تا امروز، تبدیل شده به جنگ اقتصادی، دیگر اسم آن تحریم هدفمند نیست، یک جنگ تمامعیار اقتصادی است که متوجه ملت ما است. علت آن هم، نه مسئلهی هستهای است، نه مسئلهی حقوق بشر است، نه مسائل دیگری از این قبیل است؛ علت آن را خود آنها هم میدانند، ما هم میدانیم؛ علت، استقلالخواهی ملت ایران است؛ علت، داشتن یک حرف نو بر پایهی مبانی اسلام است که برای کشورهای دیگر و ملتهای مسلمان الگو خواهد شد؛ میدانند که اگر جمهوری اسلامی در این عرصهها و میدانها موفق شد، دیگر جلوی رشد این حرکت را در دنیا نمیشود گرفت و این یک حرکت مهمی است؛ مسئله این است.(مقام معظّم رهبری/جلسه تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی92/12/20)

...

شهید آوینی:


امام (ره) به ما آموخت که انتظار ، تنها در مبارزه است و این بزرگترین پیام او بود .  پس از او ، اگر باز هم امیدی ما را زنده می دارد ، همین است . وای بر آنکس که در صحرای محشر سر از خاک بردارد و نشانه ای از معرکه جهاد در بدن نداشته باشد.

قلمرو حاکمیت شیطان ، ضعف و ترس انسانهاست . اگر می خواهی جهان را از کف او خارج کنی ، نباید بترسی .

آیینه شدن ، کارِ نه هر شیشه شکستة غبار گرفته ای است ؛ از خود گذشتگی ها می خواهد ؛ که تا از خود گذشته نشوی ، نور خدا در تو جلوه نمی کند .



ما می‌رسیم به انرژی هسته‌ای و برازنده ما هم هست. اما قدرت در جای دیگر رقم خواهد خورد. قدرت در ایمان و پنجه‌های بسیجی‌هاست. ایمان و وحدت آنها را اگر بگیرند، از درون می‌پاشد. انرژی هسته‌ای در جگر اینها است. در ایمان اینهاست؛ وگرنه پاکستان و هندوستان هم دارند.چه جنگ باشد و چه نباشد ، راه من و تو از کربلا می گذرد ، باب جهاد اصغر بسته شد ، باب جهاد اکبر که بسته نیست !

 

هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت ؛ و مبدأ و منشأ حیات ، آنانند که اینچنین مرده اند . 


یادنامه شهید آوینی کاری از دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی


وحید جلیلی: آوینی در جبهه فرهنگی با شجاعت شمشیر می زد


     وحید یامین پور پیرامون آوینی


     اقتصاد+آوینی(نظر 3تن از اقتصاددانان پیرامون کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب)


    علل دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران

    

     پایگاه مطالعات استراتژیک برنامه هسته ای ایران





معرفی کتاب طب ایرانی تغذیه

سلام

به مناسبت هفته سلامت کتاب طب ایرانی تغذیه از دکتر محمد عزیزخانی به حضورتان معرفی می شود:

نویسنده این کتاب سعی کرده کتابی موجز و کوتاه و همه فهم ارائه دهد تا از این رهگذر سهمی در اصلاح سبک زندگی در موضوع تغذیه داشته باشد. این کتاب علی رغم پایه ی علمی مناسب بیشتر به جنبه های کاربردی و دستورالعمل های غذایی پرداخته است و سعی کرده به اصلاح عادت های غلط و تلقی های ناصواب رایج اقدام نماید.

برخی عناوین این کتاب عبارتند از:

قواعد پختن غذا/ غذاهای گرم، سرد و معتدل/ انتخاب غذا براساس طبع و مزاج افراد/ تاثیر مزاج در انتخاب همسر و شغل/بررسی مشکلات سفره ایرانی امروز/ آداب غذا خوردن/ بهترین صبحانه/اقلام سالم و غذاهای مضر و خطرناک/ غذاهای فوق العاده مضر(به هیچ وجه مصرف نشود)/ انواع چای های سنتی ایرانی و نحوه ی تهیه ی هرکدام/ داروهای اساسی در طب اسلامی/ مصلحات غذاها/

ودر بخش پایانی به موضوع حجامت می پردازد.

این کتاب در قطع پالتویی و در 72صفحه به همت انتشارات کتاب دانشجویی منتشر شده و تاکنون22بار تجدید چاپ شده است.

گوشه هایی از متن کتاب:

سالمترین و پرخاصیت ترین نوشابه ی سنتی ایران چیست؟

سالمترین و پرخاصیت ترین نوشابه ی سنتی ایران شربت سکنجبین است.( طرز تهیه: یک لیوان آب+ 4لیوان عسل+ یک لیوان سرکه طبیعی(خانگی)+ یک لیوان عرق نعنا مخلوط شود به مدت 5دقیقه بجوشد. پس از خنک شدن قدری از آن را با آب رقیق کرده و شربت کنید. صبح و ناشتا و قبل از خواب میل کنید)

بهترین صبحانه کدام است؟

بهترین صبحانه به ترتیب ارده و شیره، ارده و عسل معرفی شده است. کره ی حیوانی و عسل، تخم مرغ عسلی(نیم بند)، پنیر و گردو در اولویت های بعدی است.

نکاتی پیرامون استفاده از میوه ها

مصرف هندوانه و خربزه و طالبی و انگور به همراه غذاها سوءهاضمه و اخلاط فاسد تولید می کند. تنها میوه هایی که همراه غذا مجاز به مصرفند انار و زیتونند و جالب است بدانیم مصرف انار و زیتون به تنهایی از دیدگاه حکمای طب سنتی مضر است. به طور کلی میوه ها بهتر است تنها مصرف شوند.


مصلحات غذایی کدامند و چرا باید استفاده شوند؟

هرغذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح می باشد. منظور از مصلح یعنی نوعی ماده غذایی یا گیاه دارویی که مصرف آن به همراه غذای مورد نظر در اصلاح و تعدیل عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود و هضم غذا را بهتر خواهد کرد و خواص و فواید غذا و جذب غذا و اثرگذاری غذا را در بدن و ارگان های مربوطه مضاعف خواهد کرد.

در تغذیه سنتی ایرانیان مصرف مصلحات به طور کامل مراعات می شده است و تقریبا غذایی و میوه ای یافت نمی شود که بدون مصلحات مصرف شود. مثلا کاهو و سکنجبین، خیار با نعناع و گل سرخ، ماست با شیره، برنج با زیره سیاه، دوغ با کاکوتی و آویشن، چای با آبلیمو، تخم مرغ با دارچین، ارده با شیره انگور، عدسی با گلپر، آش جو با فلفل سیاه، آبگوشت با پیاز، کباب با سماق، ماهی با گردو و فلفل سیاه و سیر و...مصرف می شده است.

امروزه تقریبا مصرف این مصلحات با غذاها کنار گذاشته شده است که سبب کاهش کم و کیف جذب و هضم غذا خواهد بود. فهرست مصلحات غذاها در ضمیمه ی همین کتاب نقل شده است.

ضمیمه:

*پوستر این کتاب جهت ایفای نقش در جهت رسیدن کتاب خوب بدست مخاطب و در لبیک به ندای رهبری در جهت تبلیغات فراگیر و همچنین اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه(قسمت 6بند12سیاست های کلی سلامت ابلاغی رهبری)++++می تونید توی مسجد، خونه، دانشگاه یا محل کارتون نصب کنید.


**چندتا سخنرانی از دکتر عزیزخانی در مورد طب سنتی که خیلی جالبن حتما گوش کنید به هرکی دادم خیلی خوشش اومده و استفاده کرده.

++++

تارنمای دکتر محمد عزیزخانی نویسنده کتاب

آدرس جهت تهیه:

دزفول- خیابان امام خمینی شمالی- بالاتر از حرم حضرت سبزقبا علیه السلام- کوچه شهدا- روبروی مسجد لب خندق

مرکز فرهنگی وارثین

تلفن:0641-2254556و09168230974

سامانه پیامکی جهت عضویت و اطلاع از کتب جدید: 30006442254556 

رایانامه جهت عضویت و دریافت مطالب مختلف: MarkazVaresin@gmail.com

ضمنا این کتابو می تونید با تخفیف در هفته سلامت از18تا25فرودین ماه تهیه نمایید.


سیاست های کلی سلامت2

سلام

برای بند12سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظّم رهبری:

12- بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران.
۱-۱۲- ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی و حمایت از توسعه نوآوری‌های علمی و فنی در تولید و عرضه فرآورده‌های دارویی سنتی تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
۲-۱۲- استاندارد سازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و فرآورده‌های مرتبط با آن.
۳-۱۲- تبادل تجربیات با سایر کشورها در زمینه طب سنتی.
۴-۱۲- نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ارائه خدمات طب سنتی و داروهای گیاهی.
۵-۱۲- برقراری تعامل و تبادل منطقی میان طب سنتی و طب نوین برای هم‌افزایی تجربیات و روش‌های درمانی.
۶-۱۲- اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه.

به این آدرس سری بزنید: http://shiateb.blogfa.com/

سیاست های کلی سلامت

ابلاغ سیاست‌های کلی «سلامت»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاستهای کلی «سلامت» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.
متن سیاستهای کلی سلامت که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
سیاست های کلی سلامت
۱ ـ ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و توانبخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزش‌های انسانی- ‌اسلامی و نهادینه سازی آن در جامعه.
۱-۱- ارتقاء نظام انتخاب، ارزشیابی و تعلیم و تربیت اساتید و دانشجویان و مدیران و تحول در محیط‌های علمی و دانشگاهی متناسب با ارزش‌های اسلامی، اخلاق پزشکی و آداب حرفه‌ای.
۲-۱- آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسؤولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه.
۲- تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت:
۱-۲- اولویت پیشگیری بر درمان.
۲-۲- روزآمد نمودن برنامه‌های بهداشتی و درمانی.
۳-۲- کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت مبتنی بر شواهد معتبر علمی.
۴-۲- تهیه پیوست سلامت برای طرح‌های کلان توسعه‌ای.
۵-۲- ارتقاء شاخص‌های سلامت برای دستیابی به جایگاه اول در منطقه آسیای جنوب غربی.
۶-۲- اصلاح و تکمیل نظام‌های پایش، نظارت و ارزیابی برای صیانت قانونمند از حقوق مردم و بیماران و اجرای صحیح سیاست‌های کلی.
۳- ارتقاء سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی، تحکیم بنیان خانواده، رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزش‌های اخلاقی و معنوی و ارتقاء شاخص‌های سلامت روانی.
۴ - ایجاد و تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای تولید فرآورده‌ها و مواد اولیه دارویی، واکسن، محصولات زیستی و ملزومات و تجهیزات پزشکی دارای کیفیت و استاندارد بین‌المللی.
۵ - ساماندهی تقاضا و ممانعت از تقاضای القائی و اجازه تجویز صرفاً بر اساس نظام سطح‌بندی و راهنماهای بالینی، طرح ژنریک و نظام دارویی ملی کشور و سیاست‌گذاری و نظارت کارآمد بر تولید، مصرف و واردات دارو، واکسن، محصولات زیستی و تجهیزات پزشکی با هدف حمایت از تولید داخلی و توسعه صادرات.
۶- تأمین امنیت غذایی و بهره‌مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، آب و هوای پاک، امکانات ورزشی همگانی و فرآورده‌های بهداشتی ایمن همراه با رعایت استانداردهای ملی و معیارهای منطقه‌ای و جهانی.
۷- تفکیک وظایف تولیت، تأمین مالی و تدارک خدمات در حوزه سلامت با هدف پاسخگویی، تحقق عدالت و ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم به شرح ذیل:
۱-۷- تولیت نظام سلامت شامل سیاست‌گذاری‌های اجرایی، برنامه ریزی‌های راهبردی، ارزشیابی و نظارت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
۲-۷- مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری سایر مراکز و نهادها.
۳-۷- تدارک خدمات توسط ارائه کنندگان خدمت در بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی.
۴-۷- هماهنگی و ساماندهی امور فوق مطابق ساز و کاری است که قانون تعیین خواهد کرد.
۸- افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های جامع و یکپارچه سلامت با محوریت عدالت و تأکید بر پاسخگویی، اطلاع رسانی شفاف، اثربخشی، کارآیی و بهره‌وری در قالب شبکه بهداشتی و درمانی منطبق برنظام سطح بندی و ارجاع از طریق:
۱-۸- ترویج تصمیم‌گیری و اقدام مبتنی بر یافته‌های متقن و علمی در مراقبت‌های سلامت، آموزش و خدمات با تدوین استانداردها و راهنماها، ارزیابی فناوری‌های سلامت، استقرار نظام سطح‌بندی با اولویت خدمات ارتقاء سلامت و پیشگیری و ادغام آن‌ها در نظام آموزش علوم پزشکی.
۲ -۸ - افزایش کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های سلامت با استقرار و ترویج نظام حاکمیت بالینی و تعیین استانداردها.
۳-۸- تدوین برنامه جامع مراقبتی، حمایتی برای جانبازان و جامعه معلولان کشور با هدف ارتقاء سلامت و توانمندسازی آنان.
۹- توسعه کمی و کیفی بیمه‌های بهداشتی و درمانی با هدف:
۱-۹- همگانی ساختن بیمه پایه درمان.
۲-۹- پوشش کامل نیازهای پایه درمان توسط بیمه‌ها برای آحاد جامعه و کاهش سهم مردم از هزینه های درمان تا آنجا که بیمار جز رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری نداشته باشد.
۳-۹- ارائه خدمات فراتر از بیمه پایه توسط بیمه تکمیلی در چارچوب دستورالعمل‌های قانونی و شفاف به گونه‌ای که کیفیت ارائه خدمات پایه درمانی همواره از مطلوبیت لازم برخوردار باشد.
۴-۹- تعیین بسته خدمات جامع بهداشتی و درمانی در سطح بیمه‌های پایه و تکمیلی توسط وزارت بهداشت و درمان و خرید آنها توسط نظام بیمه‌ای و نظارت مؤثر تولیت بر اجرای دقیق بسته‌ها با حذف اقدامات زاید و هزینه‌های غیرضروری در چرخه معاینه، تشخیص بیماری تا درمان.
۵-۹- تقویت بازار رقابتی برای ارائه خدمات بیمه درمانی.
۶-۹- تدوین تعرفه خدمات و مراقبت‌های سلامت مبتنی بر شواهد و بر اساس ارزش افزوده با حق فنی واقعی یکسان برای بخش دولتی و غیردولتی.
۷-۹- اصلاح نظام پرداخت مبتنی بر کیفیت عملکرد، افزایش کارآیی، ایجاد درآمد عادلانه و ترغیب انگیزه‌های مثبت ارائه کنندگان خدمات و توجه خاص به فعالیت‌های ارتقاء سلامت و پیشگیری در مناطق محروم.
۱۰- تأمین منابع مالی پایدار در بخش سلامت با تأکید بر:
۱-۱۰- شفاف سازی قانونمند درآمدها، هزینه‌ها و فعالیت‌ها.
۲-۱۰- افزایش سهم سلامت، متناسب با ارتقاء کیفیت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، از تولید ناخالص داخلی و بودجه عمومی دولت به نحوی که بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد و اهداف سند چشم‌انداز تحقق یابد.
۳-۱۰- وضع عوارض بر محصولات و مواد و خدمات زیان‌آور سلامت.
۴-۱۰- پرداخت یارانه به بخش سلامت و هدفمندسازی یارانه‌های بهداشت و درمان با هدف تأمین عدالت و ارتقاء سلامت بویژه در مناطق غیربرخوردار و کمک اختصاصی به اقشار نیازمند و دهک‌های پایین درآمدی.
۱۱- افزایش آگاهی، مسؤولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
۱۲- بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران.
۱-۱۲- ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی و حمایت از توسعه نوآوری‌های علمی و فنی در تولید و عرضه فرآورده‌های دارویی سنتی تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
۲-۱۲- استاندارد سازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و فرآورده‌های مرتبط با آن.
۳-۱۲- تبادل تجربیات با سایر کشورها در زمینه طب سنتی.
۴-۱۲- نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ارائه خدمات طب سنتی و داروهای گیاهی.
۵-۱۲- برقراری تعامل و تبادل منطقی میان طب سنتی و طب نوین برای هم‌افزایی تجربیات و روش‌های درمانی.
۶-۱۲- اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه.

۱۳- توسعه کیفی و کمی نظام آموزش علوم پزشکی به صورت هدفمند، سلامت محور، مبتنی بر نیازهای جامعه، پاسخگو و عادلانه و با تربیت نیروی انسانی کارآمد، متعهد به اخلاق اسلامی حرفه‌ای و دارای مهارت و شایستگی‌های متناسب با نیازهای مناطق مختلف کشور.
۱۴- تحول راهبردی پژوهش علوم پزشکی با رویکرد نظام نوآوری و برنامه ریزی برای دستیابی به مرجعیت علمی در علوم، فنون و ارائه خدمات پزشکی و تبدیل ایران به قطب پزشکی منطقه آسیای جنوب غربی و جهان اسلام.

تارنمایی کوچک ولی پر از مطلب در این باره حتما سربزنید مملو از جزوه، صوت و فیلم است.+++++