شورای اسلامی شهر

سلام

شوراهای اسلامی شهرها در طی سال هایی که پدید آمده اند خدمات شایانی دارند ولی تا نقطه ی ایده آل خیلی خیلی فاصله دارند ضمن تشکر از خدمات شورای شهر دزفول چند تصویر از اتلاف منابع عمومی تقدیم می شود:

 


 مهمترین حوزه امربه معروف و نهی از منکر

البته امر به معروف و نهی از منکر حوزه‌های گوناگونی دارد که باز مهمترینش حوزه مسؤولان است ؛ یعنی شما(مردم) باید ما را به معروف امر، و از منکر نهی کنید. مردم باید از مسؤولان، کارِ خوب را بخواهند؛ آن هم نه به صورت خواهش و تقاضا؛ بلکه باید از آنها بخواهند. این مهمترین حوزه است.(بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران- 79/09/25)

اتلاف منابع عمومی را باید نهی کرد

منکراتی که در سطح جامعه وجود دارد و می شود از آنها نهی کرد و باید نهی کرد، از جمله اینهاست:اتلاف منابع عمومی، اتلاف منابع حیاتی، اتلاف برق،اتلاف وسایل سوخت، اتلاف مواد غذایی، اسراف در آب و اسراف در نان.(بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران- 79/09/25)

امر به معروف و نهی از منکر در همه زمینه ها

 نهى از منکر هم فقط نهى از گناهان شخصى نیست. تا مى‌گوییم نهى از منکر، فوراً در ذهن مجسّم مى‌شود که اگر یک نفر در خیابان رفتار و لباسش خوب نبود، یکى باید بیاید و او را نهى از منکر کند. فقط این نیست؛ این جزء دهم است.

نهى از منکر در همه زمینه‌هاى مهم وجود دارد؛ مثلاً کارهایى که افراد توانا دستشان مى‌رسد و انجام مى‌دهند؛ همین سوء استفاده از منابع عمومى؛ همین رفیق‌بازى در مسائل عمومى کشور، در باب واردات، در باب شرکتها و در باب استفاده از منابع تولیدى و غیره؛ همین رعایت رفاقتها از سوى مسؤولان." (بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران- 79/09/25) 

 

پرچم هایی که از دهه فجر تاکنون هنوز نصب شده مانده اند و اغلب کنده شده و بر زمین افتاده اند و برخی هم روی درخت ها افتاده اند و منظره ی بدی ایجاد کرده اند آیا نمی توان مدیریت کرد؟

تندیس امام و شهدا که سال ها در میدان امام خمینی(ره) نصب بود اینک در پشت پارک خانواده رها شده است؟ آیا نمی توان مدیریت کرد؟

**شما هم اگر مواردی سراغ دارید که می توان کمکی به اصلاح مدیریت مسئولین کرد برای ما ارسال کنید تا در همین محل نمایش دهیم.

که در مطلع اولین سند مبارزاتی که از امام خمینی(ره) باقیمانده است آمده است:

قل انما اعظکم بواحده ان تقوموا لله مثنی و فرادا

بگو من فقط به شما یک اندرز مى‏دهم که دو دو و به تنهایى براى خدا به پا خیزید (46/سبا)

مطالبه مطالبه مطالبه

ما امروز برای علاج «معایب» نظام ابتدا باید «نواقص» نظام را برطرف کنیم. یعنی اگر شما می‌بینید که در قوه قضاییه فلان مشکل وجود دارد، فلان بخش دارد سیاسی عمل می‌کند یا به اندازه کافی همت ندارد برای مبارزه با ظلم، این ناشی از یک نقصی است که در نظام ما وجود دارد و آن هم اینکه مطالبات افکار عمومی روی آن فشار نمی‌آورد و این بحثی که مطرح می‌کنند که رهبری مثلاً در فلان جا حرفشان روی زمین ماند و کسی تحویل نگرفته حالا در قوه قضاییه یا در قوای دیگر.من می‌خواهم بگویم اصلاً اینها را بگذارید کنار. شما چه انتظاری دارید از آنها، وقتی که بنده‌ای که خودم را بسیجی و حزب اللهی و ولایتی می‌دانم، اعتنایی به حرفهای رهبری نمی‌کنم چه انتظاری دارم از آن آقایی که توی مصدر یک قدرتی است (قسمتی از جزوه عدالت و تحجر وحید جلیلی)