روز 20فروردین

سلام

داشتم فکر می کردم کدوم یکی از مناسبت های این روزا رو انتخاب کنم خصوصا 20فروردینو واسه مطلب دادن به این فهرست نگاه کنید:

1- 20فروردین روز قطع رابطه سیاسی ایران امریکا در سال1359

2- 20فروردین روز اعلام خبر دست یابی کامل ایران به فناوری غنی سازی اورانیوم در سال 1385 روز ملی فناوری هسته ای

3- 20فروردین شهادت سعید یزدان پرست و سیدشهیدان اهل قلم سیدمرتضی آوینی در سال1372 روز هنر انقلاب اسلامی

 بعدش  این جمله ی امام خامنه ای به یاد رسید که:

بهار سال 1365 را - روزى که امام(ره) در بستر بیمارى بودند - فراموش نمى‌کنم. ایشان دچار ناراحتى قلبى شده بودند و تقریباً ده، پانزده روزى در بستر بیمارى بودند. در آن زمان من در تهران نبودم. آقاى حاج احمد آقا - آقازاده‌ى محترم ایشان (حفظه‌اللَّه‌وسلمه‌وایده)- به من تلفن کردند و گفتند سریعاً به آن‌جا بیایید؛ فهمیدم که براى امام(ره) مسأله‌یى رخ داده است. آناً حرکت کردم و پس از چند ساعت طى مسیر، خود را به تهران رساندم. اولین نفر از مسؤولان کشور بودم که شاید حدود ده ساعت پس از بروز حادثه، بالاى سر ایشان حاضر شدم. در آن وقت برادر عزیزمان جناب آقاى هاشمى در جبهه بودند و هیچ‌کس دیگر هم از این قضیه مطلع نبود.
روزهاى نگران‌کننده و سختى را گذراندیم. خدمت امام(ره) رفتم و هنگامى که نزدیک تخت ایشان رسیدم، منقلب شدم و نتوانستم خودم را نگهدارم و گریه کردم. ایشان تلطف فرمودند و با محبت نگاه کردند. بعد چند جمله گفتند که چون کوتاه بود، به ذهنم سپردم؛ بیرون آمدم و آنها را نوشتم. برادر عزیزمان آقاى صانعى هم در اتاق بودند. از ایشان کمک گرفتم، تا عین جملات امام(ره) را بازنویسى کنم.
در آن لحظه‌یى که امام(ره) ناراحتى قلبى پیدا کرده بودند، ما بشدت نگران بودیم. وقتى که من رسیدم، ایشان انتظار و آمادگى براى بروز احتمالى حادثه را داشتند. بنابراین، مهمترین حرفى که در ذهن ایشان بود، قاعدتاً مى‌باید در آن لحظه‌ى حساس به ما مى‌گفتند. ایشان گفتند: قوى باشید، احساس ضعف نکنید، به خدا متکى باشید، «اشدّاء على الکفّار رحماء بینهم»(81) باشید، و اگر با هم بودید، هیچ‌کس نمى‌تواند به شما آسیبى برساند. به نظر من، وصیت سى‌صفحه‌یى امام(ره) مى‌تواند در همین چند جمله خلاصه شود.بیانات در مراسم بیعت ائمه‌ى جمعه‌ى سراسر کشور ۱۳۶۸/۰۴/۱۲


نخ تسبیح اینجاست...

92/8/29...

نظام اسلامى با استکبار طرف است. از زمان ابراهیم خلیل و نوح پیغمبر و پیغمبران بزرگ و پیغمبر اسلام تا امروز هم همین بوده: جبههى حق در مقابل استکبار قرار داشته است. چرا؟ مقابلهى امروز نظام اسلامى با استکبار از چه رو است؟ چون استکبار با این خصوصیّاتى که گفتیم، قادر نیست نظام اسلامىاى مثل نظام جمهورى اسلامى ایران را تحمّل چون نظام جمهورى اسلامى اساساً در اعتراض به استکبار پدید آمده است؛کند.  انقلاب در اعتراض به استکبار و عوامل استکبار در ایران بهوجود آمد و بر این اساس تشکیل شد، رشد پیدا کرد، قوى شد، منطق استکبار را به چالش کشید. [استکبار] نمیتواند تحمّل کند،

92/8/12...

یک مسئله این است که دشمنى آمریکا با ملّت ایران و با جمهورى اسلامى اصلاً حول محور هسته‌اى نیست؛ این خطا است اگر خیال کنیم که دعواى آمریکا با ما سرِ قضیّه‌ى هسته‌اى است؛ نه، قضیّه‌ى هسته‌اى بهانه است؛ قبل از اینکه مسئله‌ى هسته‌اى مطرح باشد، همین دشمنى‌ها، همین مخالفتها از اوّل انقلاب بود؛ اگر یک روزى هم مسئله‌ى هسته‌اى حل شد - فرض کنید جمهورى اسلامى عقب‌نشینى کرد؛ همان‌که آنها میخواهند - خیال نکنید مسئله تمام خواهد شد؛ نه، ده بهانه‌ى دیگر را به‌تدریج پیش میکشند: چرا شما موشک دارید؟ چرا هواپیماى بدون سرنشین دارید؟ چرا با رژیم صهیونیستى بدید؟ چرا رژیم صهیونیستى را به رسمیّت نمى‌شناسید؟ چرا از مقاومت در منطقه‌ى به قول خودشان خاورمیانه حمایت میکنید؟ و چرا؟ و چرا؟ و چرا؟ مسئله این نیست که اینها سرِ قضیّه‌ى هسته‌اى با جمهورى اسلامى اختلاف پیدا کرده باشند؛ نه،

92/12/20...

 نکتهی سوم، تهدیدهای اقتصادی خارجی است. خب تحریمها از قبل بود، منتها این تحریمها از حدود زمستان سال ۹۰ تا امروز، تبدیل شده به جنگ اقتصادی، دیگر اسم آن تحریم هدفمند نیست، یک جنگ تمامعیار اقتصادی است که متوجه ملت ما است. علت آن هم، نه مسئلهی هستهای است، نه مسئلهی حقوق بشر است، نه مسائل دیگری از این قبیل است؛ علت آن را خود آنها هم میدانند، ما هم میدانیم؛ علت، استقلالخواهی ملت ایران است؛ علت، داشتن یک حرف نو بر پایهی مبانی اسلام است که برای کشورهای دیگر و ملتهای مسلمان الگو خواهد شد؛ میدانند که اگر جمهوری اسلامی در این عرصهها و میدانها موفق شد، دیگر جلوی رشد این حرکت را در دنیا نمیشود گرفت و این یک حرکت مهمی است؛ مسئله این است.(مقام معظّم رهبری/جلسه تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی92/12/20)

...

شهید آوینی:


امام (ره) به ما آموخت که انتظار ، تنها در مبارزه است و این بزرگترین پیام او بود .  پس از او ، اگر باز هم امیدی ما را زنده می دارد ، همین است . وای بر آنکس که در صحرای محشر سر از خاک بردارد و نشانه ای از معرکه جهاد در بدن نداشته باشد.

قلمرو حاکمیت شیطان ، ضعف و ترس انسانهاست . اگر می خواهی جهان را از کف او خارج کنی ، نباید بترسی .

آیینه شدن ، کارِ نه هر شیشه شکستة غبار گرفته ای است ؛ از خود گذشتگی ها می خواهد ؛ که تا از خود گذشته نشوی ، نور خدا در تو جلوه نمی کند .



ما می‌رسیم به انرژی هسته‌ای و برازنده ما هم هست. اما قدرت در جای دیگر رقم خواهد خورد. قدرت در ایمان و پنجه‌های بسیجی‌هاست. ایمان و وحدت آنها را اگر بگیرند، از درون می‌پاشد. انرژی هسته‌ای در جگر اینها است. در ایمان اینهاست؛ وگرنه پاکستان و هندوستان هم دارند.چه جنگ باشد و چه نباشد ، راه من و تو از کربلا می گذرد ، باب جهاد اصغر بسته شد ، باب جهاد اکبر که بسته نیست !

 

هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت ؛ و مبدأ و منشأ حیات ، آنانند که اینچنین مرده اند . 


یادنامه شهید آوینی کاری از دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی


وحید جلیلی: آوینی در جبهه فرهنگی با شجاعت شمشیر می زد


     وحید یامین پور پیرامون آوینی


     اقتصاد+آوینی(نظر 3تن از اقتصاددانان پیرامون کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب)


    علل دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران

    

     پایگاه مطالعات استراتژیک برنامه هسته ای ایران